Over Ro

Hoi, ik ben Ro Achterberg. Geboren en getogen in Amsterdam, waar ik met plezier woon en werk vanuit mijn kantoor in Oost. In 1993 schreef ik mijn eerste regeltjes code, en ben sindsdien uitgegroeid tot een multidisciplinaire IT-specialist met een voorliefde voor fantastische gebruikerservaringen.

Multidisciplinair

Het meest in mijn sas ben ik wanneer ik mijn sterke affiniteit met digitale strategie mag samenbrengen met mijn capaciteiten als ontwikkelaar en UX-designer. Sinds ik mezelf heb leren programmeren, blijf ik vanaf de oprichting van mijn bedrijf in 2000 ervaring opdoen in diverse projecten. Naast mijn werkervaring blijf ik mezelf ontwikkelen door continue zelfstudie.

Effectief

Kennis leidt altijd tot nuance en vergaar je het beste voordat je begint. Zo kom je tot weloverwogen keuzes die je bij de uitvoering daadkrachtig en snel maken. Ik ben een denkende doener met een scherp oog voor detail, maar geen perfectionist. Door snel en iteratief te verbeteren, houd je feeling met de markt en bereik je uiteindelijk het beste resultaat.

Bewijs

Anders dan in je winkel ben je er niet bij als je gebruiker je website of app moet zien te navigeren. In mijn werkwijze staan gebruikerspsychologie, web- en app-conventies en jouw businessmodel daarom centraal. De wetenschappelijke methode vormt in mijn processen de leidraad om betrouwbare ontwerpkeuzes te maken die je jarenlang van dienst zullen zijn.

Andere interesses

  • House en techno. Als DJ en als producer.
  • Fotografie, in het bijzonder van food.
  • Goed eten. Ik kook graag zelf, maar laat me ook graag verwennen.
  • Krachttraining.

Ro Achterberg
Laten we kennismaken